TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Raif Dinçkök Ortaokulu

Nis

Okulumuzda ayın en temiz sınıfı seçimi etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında okulumuzun 6/D sınıfı mart ayının en temiz sınıfı seçildi.

Nis

Okulumuzda başarılı olma ve ideal öğrenci davranışlarını sergilemeyi teşvik etmek amacıyla "Ayın En Başarılı Öğrenci Seçimi" etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlik kapsamında her sınıf kademesinden bir öğrencimiz ayın öğrencisi seçilmiş ve öğrencilerimize başarı belgesi verilmiştir.

Mrt

Öğrencilerin merak etme, sorgulama ve farklı düşünme becerilerini kazanması; geri dönüşüm farkındalığı, eski yeni kavramlarının oluşması, tutumlu olma becerisinin kazandırılması yaratıcı düşünce,  yaparak yaşayarak öğrenme, aile katılım ve  sunum becerilerini geliştirmek amacıyla Mart ayı için yaptığımız Eğitimde İyi Örnekler Projemizdir.

Mrt

SON ŞAFAK, SON DUA..DÖNMEYİ DÜŞÜNMEDİLER BİLE.. Bu şanlı günde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha anıyor, istiklal uğruna can vermiş tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz. 18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ'nin 109. yıl dönümü kutlu olsun. Saygı ve minnetle..

Mrt

Okulumuzda yapılan deprem tatbikatı ile öğrencilerimize deprem anında yapılması gerekenler gösterilmiştir.

Şbt

Eğitimde iyi örnekler Şubat ayı okul öncesi öğrencilerimizin uygulamış olduğu Barış'ın Çocukları projesidir.

Ock

Her kitap bir dünya projesi Ocak ayı  panomuz. İyi okumalar dileriz...

Ock

Öğrencilerimiz Türkçe öğretmenlerimizin önderlğinde 15 Temmuz Çocuk Gazetesi hazırlamışlardır.

Ara

Cumhuriyetimizin 100.yılına özel, 19 Aralık Salı günü 19.23-20.23 saatleri arasında Tekirdağ il genelinde yapılan okuma etkinliğine öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte katıldık.

Ara

Değerler eğitimi projesi kapsamında, 'HOŞGÖRÜ' değerimiz için okulumuzda pano çalışması yapılmış, öğrencilere videolar izletilmiştir.

Okulumuzda Cumhuriyetin 100. Yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okul bünyesinde gerçekleştirmiş olduğumuz etkinlikler değerlendirilmiş olup, yeni eğitim öğretim yılına dair planlamalar yapılmaya başlanmıştır.